Iedereen heeft recht op een eerlijk verhaal rond voeding. Mijn missie is daarom om basisschoolleerlingen, middelbare scholieren, leraren, teams, besturen, bedrijven bewust te maken van wat gezonde, verantwoorde voeding is en wat dit met de gezondheid doet. Onderwijschef doet dit door onderwijs op maat te bieden. Samen met u bekijken waar de behoeften van de school ligt en daar wordt een geschikt plan voor gemaakt. Meer weten? Hieronder ziet u waar u aan kunt denken:  

Workshops

Trainer
Onderwijschef verzorgt diverse workshops m.b.t. voeding, hierbij kunt u denken aan wat is een verantwoorde lunchtrommel, gezonde traktaties, belang van water, hoe zorg ik ervoor dat mijn kind gezond eet?, kookworkshops met kinderen en/of volwassenen etc.    

Voedingslessen

Gastdocent
Door middel van diverse voedingslessen voor de leerlingen leren zij op een speelse, praktische en interessante manier meer over voeding. Bijvoorbeeld smaaklessen, kookworkshops, een calorieles, supermarkt safari en in overleg is er nog veel meer mogelijk.  

Voorlichting

Adviseur
Onderwijschef kunt u inhuren om voorlichting te geven op voedingsgebied aan diverse instanties, zoals schoolbesturen, onderwijsteams, BSO, kinderopvang of aan ouders. Samen met u bekijk ik waar de behoefte ligt en wat de boodschap is die u wilt overbrengen. Onderwijschef zorgt dan voor de presentatie en de uitvoering hiervan.

Gezond voedingsbeleid

Adviseur
Wilt u een beleid maken m.b.t. gezonde voeding, dan kan Onderwijschef met u meedenken om dit te realiseren.